Tánciskola

Felvételi követelmény nincs!
 Oktatás korcsoportok és tudásszint szerint történik a Magi Dance School-ban!

Tánciskola -ba Jelentkezni lehet 5 éves kortól, ők már elég nagyok a tanuláshoz, felső korhatár nincs! Kezdő csoportba várjuk azok jelentkezését, akik most kezdenek ismerkedni az első tánclépés elemeivel. 
Haladó
 csoportokba azok jelentkezését várjuk, akik egy – két éve tanulnak táncolni. A tanév során több koreográfiát is tanítunk, leginkább a Hip Hop és a Show tánc 
elemeire épülő koreográfiákat oktatjuk , kitérőt téve az aktuális divattánc stílusok közé, harmonikusan ötvözve őket.

Tánciskolánkban a hobbi szintű oktatástól a fellépési lehetőségeket nyújtó oktatásig minden megtalálható. Ezen túlmenően törekszünk arra, hogy növendékeink minél több színpadi bemutatón mutathassák meg tudásukat. 

  A csoportok heti 2 X 1 óra táncórát tartanak. Természetesen ez ahhoz, hogy jó táncos váljék belőled, kevés,  ezért nem szabad megfeledkezni az otthoni, napi gyakoriságú gyakorlásról! Folyamatos fellépési lehetőséget kínálunk pl: céges rendezvényeken, divatbemutatókon, szépségversenyeken, bálokon, iskolai rendezvényeken. Célunk magabiztos, színpad kész táncosok kinevelése, akik többféle stílust ismernek és művelnek.

 Emellett persze helyet kapnak a bulik, a kikapcsolódás, a nyári tánctáborok is, ahol levezetheted a felesleges feszültséget, új kapcsolatokat alakíthatsz ki, vagy egyszerűen csak jól  érezheted magad. Minden nyáron szervezünk tánctábort, ahol az edzéseken kívül a főszerep a strandolásé, a bulié, a kikapcsolódásé.

Beiratkozás, regisztráció: A beiratkozás a helyszínen történő regisztrációval történik. Rövid regisztrációt kérünk, ahol néhány főbb adatodat megkérdezzük. Ezek a következők: * Név * Cím – város, irányítószám, utca (hogy meg tudjuk különböztetni az azonos nevű tanulókat) * Telefon * E-mail (ha feliratkozol hírlevelünkre, azt e-mailben kapod meg, továbbá bizonyos esetekben értesítést tudunk küldeni) Adataidat maximálisan titkosan kezeljük, nem adjuk ki, semmilyen más célra nem használjuk fel, nem küldünk hírlevelet, ha nem kéred. Ez a pár perces regisztráció egyszer szükséges csak. Ám amennyiben adataidban változás történik, kérjük, jelezd recepciónkon vagy e-mailben. Adataidat interneten keresztül is elküldheted honlapunkon keresztül a Kapcsolat menüpont alatt.

 A tanfolyamok órafelépítése szigorú ütemterv alapján folyik, ezért nem mindig van mód arra, hogy minden tanulót egy-egy kihagyott alkalom után felzárkóztassanak a tanárok a csoport többi tagjához, akik valamennyi órán részt vettek. A lemaradást mindig nagyobb erőfeszítés behozni a tanulónak is, másrészt pedig ezzel hátráltatja a többiek haladását. A nem rendszeres óralátogatás nagy mértékben csökkenti a tánctanulás élvezetét és sikerélményét! Fontos tudnotok, hogy bármelyik táncot csak akkor tudjátok könnyen és sikeresen, alaposan megtanulni, ha az órákra rendszeresen jártok.

A rendszertelen óralátogatás óhatatlanul azt vonja maga után, hogy a tánctudásban komoly hiányosságok jelentkeznek a későbbiekben, illetve a tanulás tempója jelentősen csökken. Célunk, hogy a hozzánk járók alapos tudást szerezzenek és magabiztos táncosokká váljanak, továbbá, hogy a táncórák sikerélményt adjanak és elégedetten távozzon minden növendék.Ezért kérünk minden tanulót, hogy csak kényelmi okokból ne hagyjanak ki egyetlen órát sem Váltócipő: Váltócipő használata elengedhetetlen, ezért kérjük, mindig hozd magaddal. Értesítés elmaradó órákról

Amennyiben valamelyik tanárunk lebetegszik vagy előadása van és emiatt elmarad egy óra, minden érintett tanulót értesítünk telefonon, hogy ne fáradjon be feleslegesen.

 Beiratkozás szeptembertől: hétfő, kedd, csütörtök, péntek, 16.00-18.00,-óra között.
A Bp. X. Monori út 12. szám alatt, a Kőbányai Fiatalok Egyesületénél.
 De  megteheted a jelentkezés-re kattintva is, így egy emailt küldesz nekünk, amibe légyszíves írd meg a neved, a korod és az elérhetőségeid. ( pl.: telefonszám) Mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot.