Tanáraink

A Magic Dance tánciskola remek oktatói.

 

 

Timea

Mottóm:

Tánc közben az lehetsz, ami csak akarsz lenni, abban a pillanatban”

Kucsera Tímea
11 évvel ezelőtt csöppentem a tánc világába.Általános iskola alsó tagozatában kötelező volt a tánc, ott ismerkedtem meg az ütemmel, lépésekkel, színpadi mozgással.

Majd mozgásomat tovább fejlesztettem, és 2003-ban Tehetséges táncos díjat kaptam.

Ez utáni időszakban táncoltam road showkon, falunapokon, jótékonysági rendezvényeken, divatbemutatókon. Táncversenyen is részt vettem csapatban, melyen arany illetve ezüst minősítést kaptunk

10 évig táncosként voltam jelen a színpadom, de 2009-ben lehetőséget kaptam, hogy taníthassak, majd 2010 őszétől csatlakoztam a Magic Dance tanári karához.
Az órámon igyekszem megtanítani a helyes mozgást és fejlesztésének menetét.
Törekszem az egyének és egyben az egész csoport fejlődésére.
Próbálom színessé és változatossá tenni táncaimat, hogy tanítványaim is 100%- ban élvezzék a mozgást és a zenét.

 Dórikhjkh

Mottóm:

A zene,a mozgás és a tánc sose volt számomra idegen.4 évesen kezdetem el Ritmikus Gimnasztikázni,mellette néha jazz balettra is jártam,de a tánc csak akkor lépett be igazán az életembe,amikor abba kellett hagynom egy sérülés miatt az RG-t. “A tánc túláradó öröm,szeretet és szenvedély nélkül üres technikai mozdulatsor…”

10 éves koromban lettem a tánc rabja egy általános iskolai bemutatón és azóta se hagytam abba.

Eleinte csak egy hobbinak fogtam fel,de később rájöttem,hogy az életemet képzi és a tudásomat másoknak is szeretném átadni.

Rengeteg fellépésen,táncos bemutatón,versenyeken vehettem részt,de egy idő után úgy éreztem,hogy ez nem az én világom már,sokkal inkább szeretnék tanítani és gyerekeket vinni versenyezni.szerencsére adódott a lehetőség a Magic Danc-nél,hogy komolyabba is foglalkozhassak a tanítással 2012 óta.

Az óráimat próbálom színessé, jó hangulatúvá tenni,illetve a gyereket legjobb tudásom szerint fejleszteni és persze mindig mai slágerek szólnak,ami mindenki számára ismerős.:)
Számomra az a legfontosabb,hogy a gyerekek ne azért jöjjenek órára,mert kényszerítik őket,hanem azért mert élvezik,hogy ott lehetnek és azt csinálhatják,amit szeretnek.

Barbi1

Mottom:  „ A tánc élvezetéhez nem szakmai hozzáértés, hanem a tánccal elmondott érzések,gondolatok befogadása szükséges. Azok a gyerekek, akik táncolni tanulnak, nem lesznek mindannyian táncosok, de felszabadult emberek igen. Szeretnénk, ha ebben való hitünk is magával ragadna és a jövő emberének felnevelésében így részünk lehetne” (Markó Iván)

Már egész kicsi koromtól fogva tudtam, hogy a zene, a ritmus, a tánc fogja meghatározni egész életem. Ehhez remek terepet biztosított számomra a Magic Dance School, igen, elmondhatom, hogy Én az MDS saját nevelésű trainerre vagyok.

Számtalan remek fellépésen és versenyen erősíthettem a Magic csapatát, rengeteg arany éremmel a szobám falán érkezett el az idő mikor a tanáraim úgy látták, a tudásom elérte azt a szintet, hogy tanár-segédként már Én magam is segíthettem a kezdők lépéseit finomítani, és megismertetni velük azt a semmihez sem fogható, felemelő érzést mikor a színpadra lépnek és a fények kigyúlnak.

<;

333333

Móni

 
Mottóm:“A táncban nincsenek szabályok. Ha igazán érzed a zenét, nem csinálhatod rosszul”

14 éves koromban kezdtem a tánccal foglalkozni, előtte sok más sportágban is kipróbáltam magam, de ez volt az, amely igazán megfogott. Eleinte hobbiként, heti egyszer jártam táncórákra, később már a mindennapjaimat képezte ez az elfoglaltság.
Az első évem végén megkaptam a tehetséges táncos minősítést, egy évre rá ösztöndíjat kaptam tánctudásomért.

Rengeteg fellépésem volt azóta, élményeket és tapasztalatokat szereztem. Az egyik legnagyobb élményt számomra az jelentette, mikor a TV-ből ismerősnek csengő Quantum XXL csapatával táncolhattam egy színpadon a Köki Terminál Divat showjában, 2014-ben. Számos versenyen vettem részt, melyeken kivétel nélkül érmeket szereztem.

2013-ban betekintést kaptam a tanítás világába, és 2014 óta a Magic Dance tanári karának részesévé váltam. A tanítás mellett a mai napig képzem magamat is, hogy óráimon a legújabb stílusokat tudják elsajátítani a tanítványaim.

Óráimon igyekszem a jó hangulat mellett arra törekedni, hogy a gyermekekből a legjobb tudásukat tudjam előhozni. Célom, hogy továbbadjam azt a tudást, melyet az évek alatt szereztem, és összekovácsoljak egy igazi csapatot. 🙂