Party Dance – Felnőtteknek

Hogy a Magic Dance – tánciskola -ban ne csak a gyerekek tapasztalják meg a Tánc örömét, Felnőtteknek
Megérkezett a Party Dance ami nem csak egy összetett alakformáló program, de nagyszerű kikapcsolódást is kínál.

Az órákat a X. kerületben, a  Monori úti központunkban tartjuk. Kedden és Pénteken 18:00 – 19:00-óra között. ( 1102. Bp. Monori út. 12. K.F.E. Magic Dance School )

Formáld az alakod a mindent megmozgató és szórakoztató Party-Dance-el.
Az egészséges élet kulcsa a mozgás . Az egészséghez vezető út az életmód váltás, melynek része a test mozgás.
Ha már próbáltad unalmas edzőtermekben, monoton gyakorlatokkal karcsúsítani magad, akkor te is tudod, hogy ez mennyire megerőltető és előbb vagy utóbb bele fáradunk.

Ezzel ellentétben a Party dance azon kívül,  hogy segít erősíteni testünk izmait, hajlékonnyá tenni az ízületeket, kijavítani tartásbeli hibákat, koordinálni a testet, az már csak hab a tortán, hogy megszabadulsz a felesleges kilóktól, és segít kiszakadni  az unalmas hétköznapokból.
Mindez remek zenére és ritmusra szinte észrevétlenül.

A Party Dance órákon felszabadultan mozoghatsz!

Ha szereted a pörgős, nőies, koreografált mozgásokat, szeretnéd elsajátítani a Hip Hop és a Showdance alapjait, és úgy szeretnél izzadni, sportolni, fogyókúrázni, hogy közben repüljön az idő, akkor válaszd a Party Dance mozgásórát!
Táncolj és fitt leszel!

A Partyt-Dance magába foglalja mindazt, amit edzőtermekben, táncórákon, jóga vagy gyógytornákon, önfejlesztő kurzusokon sajátíthatsz el magadnak. Remek kikapcsolódást nyújt ez az összetett testképzés, mely nemcsak egy területre koncentrál és formálja az alakodat!

Folyamatosan változó gyakorlatok, könnyen elsajátítható tánckoreográfiák a Hip Hop és Showdance világából, és sok nyújtás garantálja fejlődésedet.    Ha eleged van a monoton edzésekből, vagy edzel de nincs meg a kívánt eredmény, vagy csak egyszerűen kiszakadnál az unalmas hétköznapokból gyere el vár a Party-Dance.

Formáld nőiessé testedet!

A kritikus testrészek formálása!

Esztétikus testképző, és testtudat fejlesztő gyakorlatokkal többek között a kritikus testrészeket formálhatod, úgy mint a combodat, hasadat vagy a popsidat!
A mozgásórák bemelegítéssel kezdődnek, melyben erősítő és állóképesség növelő gyakorlatok szerepelnek.
Azonkívül, hogy az órákon szebb alakot nyerhetsz, elengedhetetlen tény, hogy a mozgás hiánya egészségügyi problémákhoz is vezethet!
A Party Dance óráknak köszönhetően szinte észrevétlenül, de mozgásod kivitelezése is szebbé válhat, legyen az egy egyszerű séta, egy helyes testtartás, vagy egy összetettebb táncmozdulat.
A jó tartás sokkal több annál, minthogy egyenesen állj. Azt jelenti, hogy testedet helyesen tudod használni minden helyzetben, ülés, állás és akár gyakorlatok végzése közben is.

    

Név (kötelező)

Email cím (létező email címet adj meg, hogy tudjunk neked válaszolni. )

Tárgy

Üzenet

Írd be az összeadás eredményét, csak akkor tudod elküldeni az üzenetedet.